Valmistujaisissa juhlittiin tutkintonsa suorittaneita

Haaga-Helian vuoden viimeisiä valmistujaisia vietettiin maanantaina 18.12.2023 kolmella kampuksella. Syyslukukauden aikana amk-tutkinnon purkitti lähes 1400 opiskelijaa ja yamk-tutkinnon lähes 300 master-opiskelijaa.

Vaaleahiuksinen nainen ottaa vastaan ruusun
Uutinen

Body

Valmistujaisia vietettiin perinteisen juhlallisin menoin Haaga-Helian Haagan, Porvoon ja Vierumäen kampuksilla. Juhliin osallistui satoja valmistuvia opiskelijoita läheisineen.

– Hienoa, että juhla järjestettiin. Vuoden alumni Bambi Dangin puhe oli todella hieno. Se sai reflektoimaan omaa elämää: asiat eivät tapahdu minulle vaan minua varten, tradenomiksi valmistunut Marian Vo sanoi Haagassa.

Kaikissa juhlissa eri kampuksilla kuultiin musiikkiesityksiä ja puheita. Juhlien päätteeksi tutkintojohtajat jakoivat perinteisin menoin todistukset ja stipendit, minkä jälkeen tarjolla oli kakkukahvit.

Viimeiset paperiset tutkintotodistukset

Valmistujaisissa oli ripaus historian havinaa: nyt jaettiin viimeiset paperiset tutkintotodistukset. Haaga-Helia siirtyy digitaalisiin tutkintotodistuksiin tammikuusta 2024 alkaen. Nyt järjestetyt juhlat olivat myös tällä erää viimeiset kampuksilla vietetyt valmistujaisjuhlat. Ensi keväänä vietämme yhteisiä isompia juhlia Helsingissä – lisätietoja seuraa lähempänä.

Loppuvuoden aikana Haaga-Heliasta valmistui tai valmistuu yli 1700 opiskelijaa. Tradenomin, restonomin, IT-tradenomin, liikunnanohjaajan tai medianomin tutkintotodistuksen saa lähes 1400 opiskelijaa. Lähes 300 master-opiskelijaa saa ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta kertovan todistuksen.

Koko vuoden luku kipuaa yli 2100 ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneeseen opiskelijaan. Lisäksi ammatillisen opettajan, erityisopettajan tai opinto-ohjaajan koulutuksen suorittaa lähes 400 ihmistä.

Katso kuvia juhlahumusta Haaga-Helian ja Haaga-Helian alumnien Instagram-tileiltä: @haagahelia ja @haagaheliaalumni.

Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille!

Ota yhteyttä
Minna
Hiillos
vararehtori
+358 294471647
minna.hiillos@haaga-helia.fi
Elina
El Amrani
asiantuntija, alumnisuhteet
+358 294471077
elina.elamrani@haaga-helia.fi