Valmistumassa keväällä? Hae valmistumista viimeistään 3.6.

Onko tavoitteenasi saada paperit ulos keväällä 2024? Nyt on hyvä hetki tarkistaa, miten saat amk- tai yamk-tutkintoosi kuuluvat opinnot suoritettua ajoissa. Kun kaikki on valmista, todistusta pitää hakea viimeistään maanantaina 3.6. klo 15.

Haaga-Helia student
Uutinen

Body

Voit hakea valmistumista heti, kun kaikki opintosuorituksesi ovat opintorekisterissä. Jos aiot valmistua kesäkuussa, opinnäytetyö on jätettävä arvioitavaksi viimeistään maanantaina 20.5.2024. Muistathan suorittaa myös kypsyysnäytteen ennen kuin haet valmistumista.

Jos tarvitset ohjausta, olethan yhteydessä opinto-ohjaajaasi – nimen voit tarkistaa Pepistä.

Jätä tutkintotodistushakemus viimeistään maanantaina 3.6.2024 klo 15

Valmistuaksesi sinun täytyy ensin täyttää AVOP-palautekysely, minkä jälkeen ohjaudut automaattisesti Haaga-Helian tutkintotodistushakemukselle. Linkin kyselyyn ja lisätietoja valmistumisesta löydät Haaga-Helian valmistuminen-verkkosivuilta.

Kun olet hakenut valmistumista, odota rauhassa, että Haaga-Helia tarkistaa hakemuksesi ja vahvistaa valmistumispäiväsi.

Huomaathan, että valmistuminen heinäkuussa ei ole mahdollista. Kesäkuun kolmannen päivän jälkeen valmistumista voi hakea seuraavan kerran elokuussa 2024.

Kaikki kevään aikana valmistumista hakeneet voivat osallistua valmistujaisjuhlaamme 14.6. Laita päivä kalenteriin, lisätietoja on tulossa hieman myöhemmin.

Tsemppiä loppusuoralle!

Huom. Uutinen ei koske Ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelijoita.

Katso täältä opettajakorkeakoulun valmistumispäivät